Missie en visie

ConfITence: een heldere missie en visie 

Mijn missie 

Met ConfITence wil ik IT-uitdagingen in grote organisaties vlotter en efficiënter laten verlopen. Samen met het C-level en managementniveau van een bedrijf ga ik aan de slag om de behoeften bij die uitdagingen te vertalen en te concretiseren naar een optimale aanpak die werkt voor de totale organisatie. 

Om die doelstelling te bereiken werk ik enerzijds op het strategisch-tactische niveau om de behoeften te structureren en de mogelijkheden voor de organisatie te ontdekken. Anderzijds ga ik op project- en programmaniveau zoeken naar de beste oplossingen, rekening houdend met het totale organisatieplaatje. Daarbij vind ik het steeds belangrijk om de oplossingen ook te integreren in de werking van het bedrijf. Want het zijn de mensen die de verandering mee moeten helpen waarmaken. 

Als je voor je IT-uitdagingen kiest voor ConfITence, dan kies je voor mijn open, kritische en ervaren blik. Samen realiseren we je doelstellingen, heel gericht en altijd vanuit het grotere geheel.


Mijn visie

Met ConfITence wil ik bedrijven helpen om veranderingsprocessen vlotter te laten verlopen. Ik geloof erin dat de gemeenschappelijke doelen van alle betrokken partijen (business – IT, leverancier – opdrachtgever, management – medewerkers) gemakkelijker kunnen worden gehaald door te werken vanuit een partnership op alle niveaus. 

Door iedereen die bij een veranderingsproces betrokken is met elkaar te aligneren, wil ik niet alleen bijdragen aan betere bedrijfsresultaten maar ook aan meer begrip en respect tussen de mensen die de verandering samen moeten waarmaken. Zo kan mijn opdrachtgever echt vertrouwen op een oplossing die werkt voor zijn IT-uitdagingen, zowel op strategisch, tactisch als menselijk niveau.


Your challenge in IT deserves Confidence. 


Kom meer te weten over ConfITence en wat ik precies voor jou kan betekenen.


Stuur me dan een mail op hilde.smets@live.be of neem contact op via 0474/90 17 38. Missie en visie

Deel met je vrienden:
Meer items

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x